< Tillbaka till regioner

Region Västmanland

För region Västmanland erbjuder vi neuropsykiatrisk utredning vid våra mottagningar i Stockholm eller Skåne.

Neuropsykiatrisk utredning

För vuxna och barn

Om du eller ditt barn bor i Region Sörmland behöver du en remiss från BUP, habiliteringen eller från en vuxenpsykiatrisk mottagning för att kunna söka till oss inom ramen för den regionfinansierade vården. Vår mottagning ligger på Kungsholmen i Stockholm.

 

 

 

Du kan också söka privatfinansierad utredning hos oss genom att du boka ett kostnadsfritt digitalt bedömningsbesök hos sjuksköterska för dig eller ditt barn. Om utredning bokas kostar det 30 000 kr för vuxna och 35 000 för barn. Ibland behövs en inledande läkarbedömning för att avgöra om en utredning är lämplig och ett sådant besök bokas då av sjuksköterskan. Du kan boka ett bedömningsbesök hos sjuksköterska genom att klicka på länken här nedanför.

Sök privatfinansierad utredning
  • Regionfinansierad utredning
    För regionfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller patientavgift för vuxna, 350 SEK för läkarbesök och 150 SEK för psykologbesök. För barn är besöken kostnadsfria.
  • Privatfinansierad utredning
    För privatfinansierad utredning gäller för första läkarbesök 2500 SEK, och för vidare full utredning 32500 SEK. För privatfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller att du eller ditt barn först behöver en läkarbedömning för att veta om utredning är rätt vård.