< Tillbaka till regioner

Region Halland

I region Halland erbjuder vi neuropsykiatrisk utredning. Vuxna kan också söka till vår öppenvårdspsykiatriska mottagning i Billdal där vi till exempel erbjuder utredning och behandling av patienter med depression och bipolär sjukdom.

Neuropsykiatrisk utredning

För vuxna

På uppdrag av region Halland erbjuder öppenvårdspsykiatrin TINA-mottagningen utredning och behandling vid neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Här erbjuds också utredning och behandling av patienter med t.ex. depression och bipolär sjukdom. TINA-mottagningen är belägen i Billdal, på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun.

Sök till TINA-mottagningen

För barn

Om ditt barn bor i region Halland behöver ni en remiss för att söka till oss. Besök 1177 för att kontakta en mottagning och få hjälp med en remiss.

Besök 1177

Ni kan också söka privatfinansierad utredning hos oss. Då bekostar ni utredningen själv och behöver ingen remiss.

Sök privatfinansierad utredning
  • Regionfinansierad utredning
    För regionfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller patientavgift för vuxna, 350 SEK för läkarbesök och 150 SEK för psykologbesök. För barn är besöken kostnadsfria.
  • Privatfinansierad utredning
    För privatfinansierad utredning gäller för första läkarbesök 2500 SEK, och för vidare full utredning 32500 SEK. För privatfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller att du eller ditt barn först behöver en läkarbedömning för att veta om utredning är rätt vård.