Om oss

Cereb grundades 2007 och är idag en av Sveriges ledande vårdgivare inom neuropsykiatri för barn och vuxna.

Cerebs vision är att alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Med fokus på neuropsykiatrisk utredning och behandling finns idag mottagningar i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Mora. Här arbetar läkare, psykologer och sjuksköterskor med specialistkompetens inom neuropsykiatri.

Cereb – En del av Equra

Equra

Cereb är en del av Equra. Equra har utöver expertis inom neuropsykiatri även specialistkompetens inom allmänpsykiatri, klinisk psykologi och pediatrik. Läs mer om Equra på equra.se

Med starka värderingar jobbar Equra engagerat, kompetent och ansvarstagande för att vara den kvalitativa, hållbara och attraktiva vårdgivare som patienter, remittenter och beställare helst väljer. Läs mer om de vårdgivare som ingår i Equra nedan.

I Billdal i region Halland erbjuder TINA-mottagningen öppenvårdspsykiatri för vuxna. Mottagningen är specialister på utredning och behandling av patienter med ångest, depression och bipolär sjukdom. Mottagningen erbjuder också neuropsykiatrisk utredning och behandling.

Till TINA-mottagningen

Funka erbjuder neuropsykiatrisk utredning och psykologisk KBT-behandling för barn och vuxna på sin mottagning i Stockholm. Funka är förutom sin spetskompetens i neuropsykiatri även specialister på att behandla ångest, nedstämdhet, fobier och sömnsvårigheter.

Till Funka

Integrerad Närpsykiatri i Malmö erbjuder öppenvårdspsykiatri för vuxna i Malmö och Limhamn-Bunkeflo. INM är specialister på utredning och behandling av patienter med depression, bipolär sjukdom, PTSD och OCD. INM LARO erbjuder läkemedelsassisterad behandling och rehabilitering vid opioidberoende. 

Till INM

 

Laro Psykiatri bedriver läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende. Detta utförs vid bolagets två mottagningar i Ystad och Kristianstad. Idag hjälper bolagets medarbetare cirka 120 individer med kontinuerlig rehabilitering.

Till Laro Psykiatri

I Malmö och Lund finns Barnläkargruppen Sparta som är specialister inom barn- och ungdomsmedicin. De tar emot barn och ungdomar 0-18 år med besvär som till exempel ont i magen, infektioner, astma och allergier med mera.

Till Sparta

Barnläkarna i Täby centrum erbjuder specialistvård
för barn och ungdomar med barnmedicinska besvär,
psykisk ohälsa samt ADHD utredning och behandling.

Till Barnläkarna Täby BUMM


I Halmstad i region Halland erbjuder Affecta öppenvårdspsykiatri för vuxna. Mottagningen är specialister på utredning och behandling av patienter med ångest, depression och bipolär sjukdom samt neuropsykiatrisk utredning och behandling.

Till Affecta

Sveriges kvalitetsmässigt ledande företag inom psykiatri och psykologi

cereb great place to work