Specialist i barn- och ungdomspsykiatri till Cereb Stockholm

Vi växer och vill utöka med ännu en kollega! I denna roll blir du en nyckelperson på en väletablerad mottagning med hög kompetens och lång erfarenhet inom neuropsykiatrisk utredning och behandling. Vi har idag sex fast anställda specialistläkare, varav två i barn- och ungdomspsykiatri, som arbetar i team med erfarna sjuksköterskor och psykologer. Vill du vara en del av ett fantastiskt team som gör skillnad, varje dag? Sök då till oss!

 

Cereb gruppen är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri, öppenvårdspsykiatri och barnmedicin. Vår företagskultur är viktig för oss och vi lever enligt våra värderingar – engagerade, kompetenta och ansvarstagande. Genom dessa arbetar vi hårt mot vår vision: att alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Vi har över 200 anställda på 17 olika mottagningar runt om i Sverige. Med utgångspunkt i evidensbaserade metoder och egen forskning utreder och behandlar vi fysisk och psykisk ohälsa. Vi bidrar till kunskapsutveckling och ett friskare samhälle.

 

På Cerebs mottagning i Garnisonen på Karlavägen arbetar cirka 40 medarbetare. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och administratörer för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på Cereb är socialt, trivsamt och präglat av hög kompetens och kvalitet.

 

OM TJÄNSTEN

I tjänsten kommer du att genomföra neuropsykiatriska utredningar och – i mindre omfattning – arbeta med läkemedelsbehandling vid ADHD. Vi arbetar i team, i utredningar tillsammans med psykolog och i medicinsk behandling tillsammans med sjuksköterska. Som läkare har du ansvar för hur teamets samlade arbete prioriteras och planeras. I utredningsarbetet ingår bedömning av samsjuklighet samt utfärdande av de intyg, remisser och annat som är relevant. Tjänsten förutsätter arbete med digitala hjälpmedel.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker en barn- och ungdomspsykiatrier med minst 2 års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar och behandlingsarbete.

Som person är du duktig på att samarbeta och arbeta i team.  Genom ditt initiativtagande, relationsskapande och goda bemötande medverkar du till en mycket god tillgänglighet, patientupplevelse och vårdkvalitet. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom både barn- och ungdomspsykiatri och vuxenpsykiatri. Erfarenhet att arbeta med digitala hjälpmedel för exempelvis tal till text meriterande.

 

VI ERBJUDER DIG

Cereb är ett företag i ständig utveckling och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i en meningsfull roll där du bidrar till ökad kunskap och förståelse för psykisk ohälsa och neuropsykiatri. Cereb erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension, en god arbetsmiljö samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus.

 

INFORMATION & ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstegrad efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med ansökan och CV till Verksamhetschef Åsa Lihammar, asa.lihammar@cereb.se, 0707-908800. Ange referensen barnpsykiatriker i ämnesraden när du skickar din ansökan.  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.