< Tillbaka till regioner

Region Norrbotten

För region Norrbotten erbjuder vi neuropsykiatrisk utredning vid våra mottagningar i Stockholm eller Skåne.

Neuropsykiatrisk utredning

För barn

Cerebs systermottagning Funka psykologi har avtal med region Norrbotten för neuropsykiatrisk utredning för barn. Kontakta din BUP eller HAB-mottagning för mer information. Du kan också välja privatfinansierad utredning på våra mottagningar i Malmö eller Stockholm.

För vuxna

Om du bor i region Norrbotten kan ni söka privatfinansierad utredning hos oss. Då bekostar ni utredningen själv och behöver ingen remiss. Ni kan välja att komma till våra mottagningar i Malmö eller Stockholm.

 

 

 

Du kan söka privatfinansierad utredning hos oss genom att du boka ett kostnadsfritt digitalt bedömningsbesök hos sjuksköterska för dig eller ditt barn. Om utredning bokas kostar det 30 000 kr för vuxna och 35 000 för barn. Ibland behövs en inledande läkarbedömning för att avgöra om en utredning är lämplig och ett sådant besök bokas då av sjuksköterskan. Du kan boka ett bedömningsbesök hos sjuksköterska genom att klicka på länken här nedanför.

Sök privatfinansierad utredning
  • Regionfinansierad utredning
    För regionfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller patientavgift för vuxna, 350 SEK för läkarbesök och 150 SEK för psykologbesök. För barn är besöken kostnadsfria.
  • Privatfinansierad utredning
    För privatfinansierad utredning gäller för första läkarbesök 2500 SEK, och för vidare full utredning 32500 SEK. För privatfinansierad neuropsykiatrisk utredning gäller att du eller ditt barn först behöver en läkarbedömning för att veta om utredning är rätt vård.