Psykologer till Cereb Stockholm med erfarenhet av NP utredningar

Har du ett stort kvalitetsfokus och erfarenhet av utredning och behandling av neuropsykiatri hos vuxna och barn? Vill du jobba på en stimulerande och social arbetsplats med engagerade, kompetenta och ansvarstagande kollegor?

Cerebgruppen är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri, öppenvårdspsykiatri och barnmedicin. Vår företagskultur är viktig för oss och vi lever enligt värderingarna; engagerade, kompetenta och ansvarstagande. Genom dessa arbetar vi hårt mot vår vision: Att alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Cereb är certifierade som ett “Great Place to Work”, vilket innebär att medarbetarna upplever en hög grad av respekt, rättvisa, stolthet, trovärdighet och kamratskap. Vi har över 200 anställda på 17 olika mottagningar runt om i Sverige. Med utgångspunkt i evidensbaserade metoder och egen forskning utreder och behandlar vi fysisk och psykisk ohälsa. Vi bidrar till kunskapsutveckling och ett friskare samhälle.

På Cerebs mottagning på Karlavägen arbetar cirka 40 medarbetare. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och administratörer för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på Cereb är socialt, trivsamt och präglas av hög kompetens och kvalitet.

 

KVALIFIKATIONER

Som psykolog ansvarar du primärt för att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och vuxna i samarbete med övriga professioner, genomföra behandling individuellt och i grupp och delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete.

Vi söker legitimerade psykologer med minst två års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar (ADHD, autism och närliggande tillstånd) av barn och vuxna. Du skall ha goda kunskaper i bedömning och differentialdiagnostik vid samsjuklighet. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt. Det är viktigt att du är prestigelös, resultat- och relationsorienterad och kan samarbeta väl. Det är meriterande med KBT-utbildning och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn eller unga.

 

VI ERBJUDER DIG

Cereb är ett företag i ständig utveckling och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i en meningsfull roll där du bidrar till ökad kunskap och förståelse för psykisk ohälsa och neuropsykiatri med fokus på en fungerande vardag. Cereb erbjuder friskvårdsbidrag, en god arbetsmiljö, handledning och kompetensutveckling samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus.

 

INFORMATION & ANSÖKAN

Rekryteringen avser tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med ansökan och CV till Verksamhetschef, Åsa Lihammar, asa.lihammar@cereb.se . Ange referensen ” psykolog Stockholm” i ämnes raden när du skickar din ansökan. Vi rekryterar löpande och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Åsa Lihammar på tfn: 0707-908800.

ÖVRIGT

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.