Psykiatriker till Cereb i Helsingborg

I denna roll blir du en nyckelperson på en relativt nystartad mottagning där arbetssätt och rutiner fortfarande skapas. Vill du vara en del av ett fantastiskt team som gör skillnad, varje dag? Sök då denna tjänst redan idag!

Cerebgruppen är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri, öppenvårdspsykiatri och barnmedicin. Vår företagskultur är viktig för oss och vi lever enligt värderingarna; engagerade, kompetenta och ansvarstagande. Genom dessa arbetar vi hårt mot vår vision: Att alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Vi har över 200 anställda på olika mottagningar runt om i Sverige. Med utgångspunkt i evidensbaserade metoder och egen forskning utreder och behandlar vi fysisk och psykisk ohälsa. Vi bidrar till kunskapsutveckling och ett friskare samhälle.
På Cerebs mottagning i Helsingborg arbetar cirka 20 medarbetare. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionom och administratörer för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på Cereb är socialt, trivsamt och präglas av hög kompetens och kvalitet.

OM TJÄNSTEN
I tjänsten kommer du genomföra neuropsykiatrisk utredningar och behandlingsarbete. Du gör bland annat remissbedömningar och nybesök samt uppföljningsbesök. Nybesöken kan vara ensam eller tillsammans med sjuksköterska eller psykolog.
Vi arbetar i team och du är delaktig i utredningar, tillsammans med psykolog och i medicinbehandling tillsammans med sjuksköterska. I utredningsarbetet ingår också bedömning av samsjuklighet samt utfärdande av de intyg, remisser och annat som är relevant. Utöver dessa samarbetar du även med vår Socionom. I arbetet ingår också att ha kontakt med vårdgrannar och andra instanser. Som läkare har du ett ansvar för hur teamets samlade arbete prioriteras och planeras.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en psykiatriker som är specialiserad inom neuropsykiatriska utredningar och behandlingsarbete. Som person är du duktig på att samarbete och arbeta i team. Genom ditt initiativtagande, relationsskapande och goda bemötande medverkar du till en mycket god tillgänglighet, patientupplevelse och vårdkvalitet. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom både barn- och ungdomspsykiatri och vuxenpsykiatri.

VI ERBJUDER DIG
Cereb är ett företag i ständig utveckling och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i en meningsfull roll där du bidrar till ökad kunskap och förståelse för psykisk ohälsa och neuropsykiatri. Cereb erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension, en god arbetsmiljö samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus.

INFORMATION & ANSÖKAN
Rollen är en anställning till antingen heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med ansökan och CV till elisabeth.kullenberg@cereb.se Ange referensen ”Psykiatriker Helsingborg” i ämnesraden när du skickar din ansökan. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.