Arbeta hos oss

Vill du arbeta tillsammans med oss? Vi söker ständigt nya, engagerade medarbetare.

Just nu söker vi fler läkare (specialist i barn- eller vuxenpsykiatri, barnläkarspecialist).

Skicka din ansökan och ett personligt CV till arbete@cereb.se.

För dig som vill arbeta hos oss

Vi söker fortlöpande nya medarbetare, såväl för fast anställning som på konsultbasis. Vi söker dig som har minst tre års sammanhållen och dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med neuropsykiatriska utredningar och diagnostik.

Erfarenheten bör du ha erhållit från patientarbete på specialist-eller allmänpsykiatrisk mottagning. Eftersom vi utreder individer med psykiatrisk samsjuklighet och komplexitet behöver du även ha erfarenhet av detta i såväl diagnostik som behandling.

Vår verksamhet grundar sig på aktuell vetenskap och beprövad erfarenhet. Därför söker vi dig som har ett eget stort engagemang i att hålla dig uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt uppskattar att ta egna initiativ till att bibehålla och utveckla din egen yrkeskompetens.

Du som söker till oss ska ha en god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta med andra yrkeskategorier kring patienten. Vi vill att du självständigt bidrar till verksamhetens utveckling och att du uppskattar metodutveckling och bidrar med egna idéer och engagemang. Du som söker ska vara en driven och nyfiken person som stimuleras av förändring och ha en egen nyfikenhet kring utvecklingsprocesser i verksamheten.