Legitimerad psykolog med erfarenhet av NP utredningar av barn

Har du ett stort kvalitetsfokus, flerårig erfarenhet av NP-utredningar och är anpassningsbar? Vill du jobba på en stimulerande och social arbetsplats med engagerade, kompetenta och ansvarstagande kollegor?

Cereb grundades 2007 och är en privat vårdgivare med fokus på diagnostik och behandling av neuropsykiatriska tillstånd. Vi utreder patienter i alla åldrar och från hela landet med inriktning på ADHD, autism och närliggande tillstånd samt erbjuder farmakologisk och psykologisk behandling enligt forskningsbaserade metoder. Vi brinner för att bidra till en fungerande vardag för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och att förmedla kunskap, till företag och organisationer, om människors olika förmågor och behov. Cereb är en del av Cerebgruppen som i dagsläget består av åtta bolag fördelat på femton mottagningar vars vårderbjudande inkluderar neuropsykiatriska utredningar och behandling, öppenvårdspsykiatri, läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende och specialiserad barnmedicin.

Cereb Karlavägen är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Cereb är även certifierade som ett Great Place to Work vilket innebär att medarbetarna upplever en hög grad av respekt, rättvisa, stolthet, trovärdighet och kamratskap. Vi har 60 medarbetare och ett 30-tal konsulter och finns i Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Hos oss har psykologer, psykiatriker, sjuksköterskor och administratörer ett nära samarbete. Cerebs engagerade, kompetenta och ansvarstagande medarbetare arbetar mot företagets vision: Alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare som uppvisar kvalitet i allt vi gör och strävar efter en hållbar utveckling kan vi nå vår övergripande målsättning d.v.s. att vara den vårdgivare som patienter, remittenter och beställare helst väljer.

Arbetsklimatet på Cereb är socialt, trivsamt och präglas av hög kompetens och kvalitet. Tillsammans med dina 35 kollegor på Karlavägen kommer du att dela kunskap, utveckling och arbetsglädje. Mottagningen har fina lokaler och ligger centralt vid Karlaplan med vacker utsikt.

KVALIFIKATIONER

Som psykolog ansvarar du primärt för att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn i samarbete med övriga professioner, att skriva utlåtanden och delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Vi söker en legitimerad psykolog med flerårig erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar (ADHD, autism och närliggande tillstånd) av barn-och ungdomar samt goda kunskaper i bedömning och differentialdiagnostik vid samsjuklighet. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt. Det är viktigt att du är prestigelös, resultat- och relationsorienterad och kan samarbeta väl. Det är meriterande med KBT utbildning och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av småbarn (2-5 år) och/eller av vuxna.

VI ERBJUDER DIG

Cereb är ett företag i ständig utveckling och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i en meningsfull roll där du bidrar till ökad kunskap och förståelse för psykisk ohälsa och neuropsykiatri med fokus på en fungerande vardag. Cereb erbjuder friskvårdsbidrag, en god arbetsmiljö, handledning och kompetensutveckling samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus.

INFORMATION & ANSÖKAN

Rekryteringen avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med ansökan och CV till arbete@cereb.se. Ange referensen ”Leg psykolog Stockholm” i ämnesraden när du skickar din ansökan. Vi rekryterar löpande och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef neuropsykiatri Roland Olsson på tfn: 070-7503076.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.