Legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykiatri för vuxna (Helsingborg)

Har du ett stort kvalitetsfokus och erfarenhet av utredning och behandling av neuropsykiatri hos vuxna? Vill du jobba på en stimulerande och social arbetsplats med engagerade, kompetenta och ansvarstagande kollegor?

Cereb grundades 2007 och är en privat vårdgivare med fokus på diagnostik och behandling av neuropsykiatriska tillstånd. Vi utreder patienter i alla åldrar och från hela landet med inriktning på ADHD, autism och närliggande tillstånd samt erbjuder farmakologisk och psykologisk behandling enligt forskningsbaserade metoder. Vi brinner för att bidra till en fungerande vardag för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och att förmedla kunskap, till företag och organisationer, om människors olika förmågor och behov. Cereb är en del av Cerebgruppen som i dagsläget består av åtta bolag fördelat på sexton mottagningar vars vårderbjudande inkluderar neuropsykiatriska utredningar och behandling, öppenvårdspsykiatri, läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende och specialiserad barnmedicin.

Cereb är certifierade som ett Great Place to Work vilket innebär att medarbetarna upplever en hög grad av respekt, rättvisa, stolthet, trovärdighet och kamratskap. Vi har 60 medarbetare och ett 30-tal konsulter och finns i Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Hos oss har psykologer, psykiatriker, sjuksköterskor och administratörer ett nära samarbete. Cerebs engagerade, kompetenta och ansvarstagande medarbetare arbetar mot företagets vision: Alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare som uppvisar kvalitet i allt vi gör och strävar efter en hållbar utveckling kan vi nå vår övergripande målsättning d.v.s. att vara den vårdgivare som patienter, remittenter och beställare helst väljer.

Cereb Helsingborg har ett centralt läge i fina lokaler och arbetar under avtal med Region Skåne. Mottagningen tar emot barn och vuxna, för utredning och behandling av neuropsykiatriska tillstånd så som ADHD och Autism. Hon oss arbetar du nära tillsammans med specialistläkare, sjuksköterskor, socionom samt medicinska sekreterare/administrativ personal.

KVALIFIKATIONER

Som psykolog ansvarar du primärt för att genomföra neuropsykiatriska utredningar av vuxna i samarbete med övriga professioner, genomföra behandling individuellt och i grupp och delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Vi söker en legitimerad psykolog erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar (ADHD, autism och närliggande tillstånd) av vuxna samt goda kunskaper i bedömning och differentialdiagnostik vid samsjuklighet. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt. Det är viktigt att du är prestigelös, resultat- och relationsorienterad och kan samarbeta väl. Det är meriterande med KBT utbildning och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn eller unga.

VI ERBJUDER DIG

Cereb är ett företag i ständig utveckling och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i en meningsfull roll där du bidrar till ökad kunskap och förståelse för psykisk ohälsa och neuropsykiatri med fokus på en fungerande vardag. Cereb erbjuder friskvårdsbidrag, en god arbetsmiljö, handledning och kompetensutveckling samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus.

INFORMATION & ANSÖKAN

Rekryteringen avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med ansökan och CV till arbete@cereb.se Ange referensen ”Leg psykolog Helsingborg vuxen” i ämnesraden när du skickar din ansökan. Vi rekryterar löpande och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Elisabeth Kullenberg, 072-2525897 eller per mail Elisabeth.kullenberg@cereb.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.